Handelsbetingelser | LuxPods

LuxPods

Menu

Handelsbetingelser

Kort og godt!

- 14 dages bytte- og returret ved ubrudt emballage

- Fri fragt med DAO & GLS

- Har du spørgsmål, kan du altid sende en mail til: kontakt@luxpods.dk

Priser

Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris.

LuxPods tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

 

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.

Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag din ordre er afsendt.

Når du handler med luxpods.dk indgås aftaler på dansk.

 

Betaling.

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder..

Den mest sikre - og den betalingsform, vi anbefaler alle kunder, er, at betale med et betalingskort - vi modtager følgende korttyper:

. Visa

. MasterCard

. American Expess

Alle priser er i valutaen DKK og er altid inkl. moms

Beløbet trækkes først fra dit betalingskort når varen er afsendt.


Levering

Uden forudbestilling gælder følgende:

Vi bestræber os på at afsende din ordre indenfor 1 hverdag efter den er oprettet.

Vi sørger for levering med DAO365

Rettidig levering forudsætter dog at DAO overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos DAO, vil dette tilsvarende forsinke leverancen. DAO´s kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. luxpods.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Bring og DAO.

Bemærk - Vi leverer kun til brofaste øer i Danmark.

Online betaling med kort.

Der betales via sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Det betyder, at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger, der er opgivet, er sande.

Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

 

Forsendelsesomkostninger

Fragten er gratis.

Vi har levering med DAO Pakkeshop så du får mulighed for at hente din pakke i din nærmeste DAO Pakkeshop, med en leveringstid på 1-4 hverdage. Varen bliver sendt samme dag ved ordreafgivelse inden kl 16:30.

 

Returnering/fortrydelsesret.

Der er 14 dages returret på alle varer fra modtagelsesdagen - såfremt de er i væsentlig samme stand som ved modtagelsen - dvs. de ikke må være taget i brug, eftersom det er et hygiejne produkt, der ikke må videresælges efterfølgende.

 

Når der er tale om en ren returvarer/ombytningsvarer, vil udgiften til returneringen tilfalde dig - vi betaler til gengæld for, at den ny-ombyttede varer sendes til dig igen.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som "brugt", hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså kun gøre det samme med varen, som man kan i en fysisk butik. Du må se varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Returnering/reklamation

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til LuxPods i rimelig tid efter varens modtagelse.

Her anses max. en måned som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Vi refunderer ikke produkter pga. forkert brug.

Varen sendes til:
Ballevej 1C, 8600 Silkeborg

Vi har brug for følgende information, når du returnerer varer.

Du bedes oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt samt dit ordrenummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage, og få en kvittering for dine portoudgifter, så vi evt. kan tilbagebetale dine fragtomkostninger, såfremt produktet er defekt.

Kontakt os

Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail på:

kontakt@luxpods.dk

Eller på adressen:

LuxPods

Ballevej 1C, 8600 Silkeborg

 

Persondatapolitik.

Vi respekterer vores kunders privatliv, og vi videresælger derfor ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med os på luxpods.dk , har vi brug for følgende oplysninger:

. Navn

. Adresse

. Telefonnummer

. E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos luxpods.dk og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for luxpods.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på luxpods.dk er: UnoEuro.dk

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret

Som registreret hos luxpods.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til luxpods.dk via e-mail: kontakt@luxpods.dk